Over mijzelf

Mijn naam is Rutger Bol, afkomstig uit Rhenen, woonachtig in Heveadorp en werkzaam in de regio's Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Na afronding van mijn HTS Informatica-opleiding in 1997 ben ik regelrecht de 'internethype' ingedoken bij een bedrijf wat later Lost Boys Business Solutions zou gaan heten. Een bijzondere periode volgde waarin de realiteit op sommige vlakken ver te zoeken was, maar de technische ontwikkelingen elkaar ongekend snel opvolgden. Al snel bleek internet geen hype te zijn en is het als medium inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan.

Mijn werkzame leven zie ik vooral als een aaneenschakeling van mooie projecten, ongeacht locatie of werkgever. Dat heeft in de afgelopen jaren geresulteerd in een soort interne tweestrijd met mijzelf: enerzijds als parttime zelfstandig programmeur en anderzijds werkzaam in loondienstverband. Daardoor zag ik een breed scala aan bedrijven.

Begin 2010 werd duidelijk dat ik een keuze moest gaan maken. De beslissing om als fulltime zelfstandige verder te gaan, zal voor degenen die mij beter kennen geen verrassing zijn. In die rol presteer ik namelijk het best, weet ik het meeste uit mijzelf en omgeving te halen en, niet geheel onbelangrijk, geeft het mij de grootste voldoening. Dat slaat weer terug op mijn opdrachtgevers, die een gemotiveerd en enthousiast professional aan hun opdracht zien werken.© 2003 - 2018 KlantFocus. Alle rechten voorbehouden.